HOME         OVER MIJ         WAAR TROUWEN?         HOE TROUWEN?         REFERENTIES         tarieven        Verhalen         CONTACT

Over Mij

Trouwambtenaar Hetty Wennekendonk

Mijn naam is Hetty Wennekendonk (1964), ik ben een geboren en getogen Apeldoornse. Mijn jeugd heb ik doorgebracht in het dorp Loenen op de Veluwe.

 

Vroeger wilde ik de musicalwereld in. Ballet was mijn grote hobby en ik wilde zingen, dansen, theater. Mijn verstandige vader raadde mij aan een ‘gewoon’ vak te leren, want in dat creatieve vak is 'geen droog brood te verdienen'. Ik heb zijn raad opgevolgd en heb een administratieve richting gekozen. Het zingen, dansen en toneelspelen heb ik als hobby gehouden.

 

Als vierde liefhebberij kwam daar radio maken bij. Sinds 2006 ben ik heel actief bij de lokale omroep.

 

In mei 2008 leerde ik bij de omroep Gerard kennen; we zijn in juli 2010 getrouwd. Vier dagen later ben ik beëdigd als trouwambtenaar en vanaf dat moment begon ik enthousiast aan een bijzondere baan.

 

Ieder bruidspaar heeft een eigen verhaal en ik geniet er enorm van om onderdeel te mogen zijn van een intieme huwelijksceremonie en mede te zorgen voor een ongedwongen, persoonlijke ceremonie.

Laat Je Inspireren.

Voor een ongedwongen ceremonie

Tips & Links

Hetty Wennekendonk | Klompstraat 14 | 7311 CP Apeldoorn | Tel. 06 - 508 73 059

© 2016 trouwambtenaar Hetty - Website door DMTP Marketing