HOME         OVER MIJ         WAAR TROUWEN?         HOE TROUWEN?         REFERENTIES         tarieven        Verhalen         CONTACT

Mijn eerste festivalhuwelijk

Mijn eerste festivalhuwelijk is een feit. Tijdens de ceremonie was de muziek nog aardig rustig, maar na mijn laatste woorden barstte het los. Een mooi bruidspaar, Deska en Ralf en een heleboel uitgelaten gasten, allemaal in het wit.

LEES MEER

Hilvert en Miranda

Onze trouwambtenaar (jij dus) leefde zich vooral in in onze wensen en hoe wij zijn. Dit

kon ze perfect vertalen in een prachtig verhaal wat voor ons zeer positief uitpakte.

LEES MEER

Roy en Esther

Wij vonden het heel belangrijk dat onze huwelijksdag een ontspannen dag zou zijn, zowel voor ons zelf als voor de gasten.

LEES MEER

Trouwen op Ibiza

Zondag stond de eerste ceremonie gepland. Linda en haar man Edwin, fotograaf, waren al druk in de weer en nadat Marieke en ik hadden genoten van een paar uur op het strand.

LEES MEER

Gertjan en José

Wij hebben ontzettend genoten en hebben absoluut moeite gehad om het droog te houden tijdens de ceremonie.....wat dus ook niet lukte. Het zingen was een zo een toegevoegde waarde voor ons ....het was fantastisch en emotioneel. Je zong zo prachtig.

LEES MEER

John en Hélène

Wij zijn gisteravond thuisgekomen en lopen beiden nog met een hele grote smile op ons gezicht!

Wat een fantastisch weekend en wat een fantastische bruiloft hebben we gehad op het mooie Abbaye du Palais.

Echt onvergetelijk, mede door jouw geweldige inbreng met een fantastische ceremonie in dat prachtige kapelletje.

LEES MEER

Nicole en Willeke

Het was heerlijk om te zien dat iedereen het goed met elkaar kon vinden en dat we zo veel lieve mensen om ons heen hebben.

LEES MEER

Anke en Raphaël

De trouwzaal was vol met gezellige mensen. Er heerste een heel gemoedelijke sfeer en het was duidelijk dat iedereen blij was dat Raphaël en Anke elkaar hadden leren kennen.

LEES MEER

Mijn Referenties

 

Trouwambtenaar Hetty heeft een vermelding op The Perfect Wedding. Lees hier de ervaringen van een aantal bruidsparen.

 

Auke en Clary

Wat heb ik genoten van deze ceremonie. Alles klopte. Heel luxe werd ik door een paar meisjes begeleid die mijn benodigdheden droegen. Zo liepen we met een hele stoet vanaf het Paleis naar de tuinen. Veel bekijks natuurlijk.

LEES MEER

Nitish en Parvita

12 oktober hebben wij het huwelijk volgens de Hindoe-ritus voltrokken en 18 oktober elkaar het ja-woord gegeven! Hierbij willen wij jullie allemaal bedanken voor het delen van deze speciale dag en mooie momenten. Ook willen wij alle gasten die aanwezig waren bedanken voor de schitterende dag!

LEES MEER

Thomas en Saskia

Het bruidspaar wilde graag dat ik als verrassing voor de gasten aan het einde van de ceremonie een swingend nummer inzette, wat is het dan handig dat pianist Dennis Ramauter een keyboard heeft met veel mogelijkheden.

LEES MEER

Voor een ongedwongen ceremonie

Tips & Links

Hetty Wennekendonk | Klompstraat 14 | 7311 CP Apeldoorn | Tel. 06 - 508 73 059

© 2016 trouwambtenaar Hetty - Website door DMTP Marketing