HOME         OVER MIJ         WAAR TROUWEN?         HOE TROUWEN?         REFERENTIES         tarieven        Verhalen         CONTACT

Hetty Wennekendonk

UW TROUWAMBTENAAR

Tien vragen aan Roy en Esther

Jullie (voor)namen

Esther Pothof & Roy Schuurmans

 

Wanneer en waar vond jullie huwelijksdag plaats?

27-07-2014 was onze dag en we trouwden in onze eigen voortuin.

 

Wanneer begonnen de voorbereidingen?

De voorbereidingen waren al veel eerder begonnen, maar door omstandigheden kon de bruiloft die wij toen hadden gepland niet doorgaan.

 

Was er een huwelijksaanzoek en hoe ging dit?

Er was zeker een huwelijksaanzoek. Roy heeft zijn aanzoek gedaan tijdens onze vakantie in Oostenrijk op 19 juni 2012. Aan de voet van de Vorderkasseklamm in Sankt Martin bei Lofer. Hij had heel stiekem een ring gekocht. Het kwam als een complete verrassing. De vakantie was al bijzonder, maar door die mooie gebeurtenis werd het een vakantie om nooit te vergeten.

 

Wat vonden jullie belangrijk op jullie huwelijksdag? Wat of wie mochten er bijvoorbeeld niet ontbreken?

Wij vonden het heel belangrijk dat onze huwelijksdag een ontspannen dag zou zijn, zowel voor ons zelf als voor de gasten. Geen strakke planning enz. Wij hebben de mensen uitgenodigd die iets voor betekenen. Wij hebben de "verplichte" uitnodigingen achterwege gelaten.

 

Hoe zag jullie dag eruit?

De dag begon wat hectisch. Ik (Esther) ben nogal een controlfreak en moest dus alles zelf in de hand kunnen houden, dit tot grote hilariteit van de al aanwezige familie & vrienden. We moesten 's ochtends nog best veel opbouwen, omdat de weersvoorspelling van de nacht daarvoor niet zo goed was.

 

Toen dit eindelijk klaar was heeft Roy mij vriendelijk doch dringend verzocht om naar binnen te gaan en mij om te kleden. Hierbij werd ik geholpen door mijn beste vriendin Danielle en mijn moeder. Roy heeft toen samen met nog wat familie en vrienden de puntjes op de i gezet en is zich toen ook gaan omkleden. Daarna volgde de ceremonie. Ons liedje voor de ceremonie was Annie's Song van John Denver. De ceremonie werd geweldig geleid door onze BABS Hetty. Hetty heeft precies begrepen hoe wij onze dag voor ons zagen.

 

Na het Ja-woord draaiden wij ons volgende favoriete nummer Iron Sky van Paolo Nutini en kregen we nog een heel leuk presentje van Hetty.

Daarna hebben we met iedereen geproost op ons huwelijk en hebben we de taart aangesneden.

Vervolgens hebben wij samen met vriendin Amanda en Danielle de trouwfoto's gemaakt. Een aantal van deze foto's zijn gemaakt op de Johannes Postkazerne. Wij wonen namelijk aan de oprijlaan van de kazerne en Roy was daar ooit gelegerd.

Vervolgens hebben we gezellig met z'n allen gegeten en daarna kon het feest beginnen :)

 

Was alles zoals jullie je hadden voorgesteld?

Ja alles was zoals wij het ons hadden voorgesteld. Zelfs het weer werkte mee. De dag was perfect.

 

Hoe beleven jullie de afgelopen periode als getrouwd stel?

We zijn nog steeds even gelukkig en ik ben erg trots dat ik mij mevrouw Schuurmans mag noemen. Het mooiste cadeau verwachten wij in augustus 2015, want wij zijn in blijde verwachting van ons eerste kindje :)

 

Heb je een handige tip voor andere bruidsparen?

Onze tip: Geniet en volg je hart. Doe het zoals jullie het willen. Alleen dan is het jullie dag.

 

Wil je nog iets kwijt wat ik niet heb gevraagd?

Wat wij nog graag kwijt willen is het volgende: Hetty heel erg bedankt voor jouw mooie bijdrage aan onze dag.

 

Voor een ongedwongen ceremonie

Tips & Links

Hetty Wennekendonk | Klompstraat 14 | 7311 CP Apeldoorn | Tel. 06 - 508 73 059

© 2016 trouwambtenaar Hetty - Website door DMTP Marketing