September was een drukke trouwmaand. Ik was best een beetje zenuwachtig voor het huwelijk van dit bijzondere stel. Het contact van te voren was via mail en Skype en een half jaar voor het huwelijk ontmoetten we elkaar op de trouwlocatie, het bruidspaar woonde namelijk niet in Nederland. Mijn verhaal was in het Engels en Duits.

Het bruidspaar wilde graag dat ik als verrassing voor de gasten aan het einde van de ceremonie een swingend nummer inzette, wat is het dan handig dat pianist Dennis Ramauter een keyboard heeft met veel mogelijkheden.

De ceremonie had meer verrassingen in petto, ook voor het bruidspaar zelf. Twee nuchtere mensen die zichtbaar genoten van de aanwezigheid van de vele gasten uit verschillende landen.

Na de ceremonie bleven Dennis en ik nog voor een half uur optreden tijdens de borrel.

Reactie bruidspaar:

Bedankt voor je grote bijdrage aan ons fantastische weekend. De ceremonie is door iedereen uitvoerig en met veel lof besproken! Sommigen hebben zelfs de copy van de speech gevraagd. Het was perfect. De zandceremonie was tof omdat het meteen het ijs brak. Daarnaast was de verrassing van het zingen super.

Ik hoop dat je nog vaak rare bruiloften kunt meemaken, als iemand dat kan leiden ben jij het wel!

En een bericht van de zus van de bruid:
Ik wilde je nog heel hartelijk bedanken voor je geweldige optreden zaterdag vorige week. Saskia en Thomas hebben een superleuke dag gehad!

Ik heb veel, heel veel reacties van gasten gehad die het helemaal geweldig vonden dat je begon te zingen na de ceremonie. We vonden het echt fantastisch!

Ook jullie optreden na de ceremonie werd door ons allen zeer gewaardeerd!

Het was een bijzonder geheel.

Top!