Van onderstaande mail werd ik heel blij.

Je hebt het al gelezen in de titel….we gaan trouwen!! Wij, John en Hélène, hebben besloten om volgend jaar de dag na Hemelvaart) te trouwen. Dat willen we doen op een prachtige locatie in Frankrijk met een kleine groep voor ons belangrijke mensen.

Met deze groep mensen willen we een paar prachtige dagen gaan beleven, met als hoogtepunt ons huwelijk in een mooi kapelletje op het landgoed!

Om te trouwen heb je iemand nodig die bevoegd is om dat te doen natuurlijk…..even googelen en bij het bekijken van jouw mooie website bekroop ons een prettig gevoel.

Heb jij zin en tijd om eens iets af te spreken om te bekijken of je ons kunt bijstaan in dit grote avontuur?

Mijn antwoord was JA!

Na een heel gezellige kennismaking waarin gelijk afspraken werden gemaakt, gingen we enthousiast uiteen.

John en Hélène wilden heel graag dat ik ook hun wettelijke huwelijk zou verzorgen en dat gebeurde in een klein intiem gezelschap in januari in een hele grote trouwzaal.

En wat gaat de tijd snel, de maand mei kwam steeds dichterbij. Ik mocht iemand meenemen en mijn man en ik besloten dat ik een vriendin zou meenemen. De dag voor Hemelvaart gingen we op weg en vlak voor Parijs stopten we voor een overnachting. Donderdag hadden we de hele dag de tijd, want alle gasten werden tussen 16.00 en 18.00 uur verwacht op L’Abbaye du Palais.
Iedereen was op tijd en de eerste avond met een bbq was heel gezellig. Niet iedereen kende elkaar, maar de sfeer was goed en warm.
Toen de vrijdag, de dag van de ceremonie. Om 16.00 uur verzamelde iedereen zich bij het kapelletje. Oei, als iedereen hier maar in past …… Ceremoniemeester Brian, zoon van de bruidegom, leidde alles in goede banen, dat was hem zeker toevertrouwd. De bruid werd door haar tweelingbroer weggegeven en onder luid applaus kwamen ze samen aangewandeld.
De ceremonie was er één met een lach en een traan, en wederom intiem en warm, maar nu met wat meer mensen dan in januari. De spanning was er duidelijk af voor het bruidspaar en die avond werd na een heerlijk diner een ‘bonte’ avond gestart. Op het moment dat de DJ startte, stond de dansvloer gelijk vol en dat bleef het geval tot een uur of één.
De volgende dag was het laat ontbijten en nagenieten van een heerlijke dag, waarna de zondag in het teken stond van de terugreis naar Nederland. In colonne vertrokken we met z’n allen. Het bruidspaar bleef nog een paar daagjes.

Na een paar dagen ontving ik een mail van het bruidspaar
Wij zijn gisteravond thuisgekomen en lopen beiden nog met een hele grote smile op ons gezicht!
Wat een fantastisch weekend en wat een fantastische bruiloft hebben we gehad op het mooie Abbaye du Palais.
Echt onvergetelijk, mede door jouw geweldige inbreng met een fantastische ceremonie in dat prachtige kapelletje.
Met jouw mooie woorden heb je ons (en heel veel van de gasten) echt geroerd en op momenten ontroerd!

Nogmaals onze dank hiervoor Hetty!! Je hebt de gevoelige snaren volledig geraakt.

We willen aan jou onze bijzondere waardering en dank uitspreken!

Groetjes aan Gerard en Jenny en een hele dikke knuffel voor jou!

Liefs,
John en Hélène