Een klein gezelschap met een mooi verhaal. Maar dat kenden de aanwezigen al; naast bruid en bruidegom waren dat haar twee dochters, zijn dochter en een vriend. Dus mijn toespraak hoefde niet echt een toespraak te zijn. Gewoon gezellig, informeel en leuk!

En wat was dan het mooie verhaal? Ze kenden elkaar al van lang geleden, er was een klik, maar allebei waren ze te verlegen om de eerste stap te zetten. Een paar jaar geleden kwamen ze elkaar weer tegen en gelukkig werd de verlegenheid overwonnen. Na de eerste date hebben ze elkaar niet meer losgelaten. Ware liefde!

Gelijk na de ceremonie vertrokken Linda en Hans en hun dochters voor een weekend naar Parijs.

Reactie bruidspaar:

Hetty kunnen wij van harte aanbevelen als trouwambtenaar. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en is gewoon een heel leuk mens. Onze trouwceremonie was klein opgezet, informeel en niet zo traditioneel. Hetty heeft daar goed op ingespeeld, ze betrok onze kinderen en getuigen op een leuke manier in het verhaal en stelde ons erg op ons gemak. Het was precies zoals wij het ons hadden voorgesteld en daar zijn we haar erg dankbaar voor!