Tien vragen:

Jullie (voor)namen: Nicole en Willeke

Wanneer en waar vond jullie huwelijksdag plaats?
21 september 2013 in Arnhem, hotel vd Valk

Wanneer begonnen de voorbereidingen?
Precies 1 jaar voor onze trouwdag heeft Nicole Willeke ten huwelijk gevraagd. Zij was met die voorbereidingen ongeveer 3 maanden bezig.

Was er een huwelijksaanzoek en hoe ging dit?
Nicole: Zeker! Ik had allerlei wederzijdse vriendinnen uitgenodigd om mij te helpen. Een vriendin van Willeke nam haar mee naar de stad en de rest hielp mij met ons huis en onze tuin te versieren. Iedereen had witte kleren aan, met een bloem in de hand. Toen ze terugkwamen vormden we allemaal een lange rij en zij liep er tussendoor naar mij toe. Toen vertelde ik haar hoe gek ik op haar ben, ging op mijn knie, popped the question 😉 en haar hond bracht mij de ring om deze om haar vinger te schuiven. Gelukkig zei ze ja en konden we dit daarna vieren met een heerlijk stuk taart, waar een foto van ons samen op stond met de tekst: jaaaaa ze wil!!

Wat vonden jullie belangrijk op jullie huwelijksdag? Wat of wie mochten er bijvoorbeeld niet ontbreken?
We wilden heel graag dat iedereen die belangrijk voor ons is er bij kon zijn. Maar ook dat er veel mensen een rol kregen. Zo hebben bijvoorbeeld mijn zonen ieder van ons naar binnen gebracht op een prachtig nummer van Elske de Wal. De dochters van onze broers gaven ons de ringen, iemand haalde de bruidstaart op. Goede vrienden waren fotograaf en videograaf. 3 goede vrienden en 1 broer die getuigen waren. Schoonzus die de ringkussentjes had gemaakt en 2 beste vriendinnen waren ceremoniemeester. Etc.

Hoe zag jullie dag eruit?
Ronduit fantastisch! Het voelde echt als een warme deken. We hadden 50 naasten uitgenodigd er de hele dag bij te zijn inclusief eten. Dus geen receptie. Het was heerlijk om te zien dat iedereen het goed met elkaar kon vinden en dat we zo veel lieve mensen om ons heen hebben.

Was alles zoals jullie je hadden voorgesteld?
Willeke: Absoluut. We zijn getrouwd op de manier zoals als wij dat wilden. Ik wilde mijn naasten laten zien hoeveel ik van mijn vrouw hou. Dit is gelukt!!

Hoe beleven jullie de afgelopen periode als getrouwd stel?
We zijn heel gelukkig samen en we kijken nog vaak terug op een prachtige bruiloft. Het is heel fijn getrouwd te zijn en te weten dat we de rest van ons leven samen mogen blijven. Het geeft rust en geborgenheid.

Heb je een handige tip voor andere bruidsparen?
Veel van elkaar houden en genieten van elk moment!
Willeke: Op de trouwdag alles loslaten, alles laten gebeuren, want dan kun je niets meer veranderen. Zorg dat ceremoniemeesters je begrijpen en zij voor jou de dag zo voorspoedig mogelijk laten verlopen.

Wil je nog iets kwijt wat ik niet heb gevraagd?
Absoluut! We kunnen iedereen aanraden om Hetty als trouwambtenaar te nemen. Zij had verschillende (errrrug gezellige ;-))) voorgesprekken met zowel ons als familie/vrienden van ons, zodat ze een goed totaal plaatje kreeg van wie we zijn en waar we voor staan. Ze had een heel leuk verhaal in elkaar gedraaid, waar we ook om moesten lachen. Ze was meelevend, had goede tips, was erg warm en hartelijk naar ons toe.