Een mooie zonnige dag! Gelukkig, want alle feestelijkheden stonden voor in de tuinen van het Paleis gepland.

Wat heb ik genoten van deze ceremonie. Alles klopte. Heel luxe werd ik door een paar meisjes begeleid die mijn benodigdheden droegen. Zo liepen we met een hele stoet vanaf het Paleis naar de tuinen. Veel bekijks natuurlijk.

Kort na de huwelijksdag hebben we onder het genot van een wijntje heerlijk nagepraat over de bijzondere dag.

Reactie bruidspaar:

Alle clichés komen bij ons op…onvergetelijke dag, etc… op een gegeven moment hebben we elkaar maar in de arm geknepen om het droomgehalte van de dag vast te stellen, je hield ons bij de les…

We willen jou in het bijzonder bedanken voor de prachtige woorden, harmonieus, ongedwongen en toch heel stijlvol en formeel. Alles paste op zijn plaats. Je voelde ons heel goed aan. Elk woord, elk feit was waarheidsgetrouw en typisch voor ons als individu, echtpaar en gezin. Heel goed hoe jij in het begin uitvoerig onze kinderen met hun vriendjes erbij betrok. Ik zag hoe onze jongste compleet bij de les was toen jij haar vriendinnen bij naam noemde…”hoe weet ze dat toch allemaal…” moet ze gedacht hebben. Je zag er ook prachtig uit in je gewaad, alsof we alles op elkaar hadden afgestemd. E.e.a. viel als vanzelf samen, maar we zien ook de onzichtbare hand van onze BABS in dit voor ons zeer bijzondere moment.

Fotocredits: Renee Krijgsman Fotografie