Hoe gaat het in zijn werk?

 

Het eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend. Jullie zijn dan van harte welkom bij mij thuis in Apeldoorn. En als het handiger is dat ik naar jullie toe kom, of dat we elkaar halverwege ontmoeten, is dat ook goed. Als jullie daarna besluiten met mij in zee te gaan, wordt de datum definitief.

Mijn tarief is € 895,-, inclusief btw en reiskosten (binnen Nederland). Voor ceremonies in het buitenland, maak ik een offerte op maat.

In het afgesproken bedrag zit:
·         Een uitgebreid gesprek bij voorkeur bij jullie thuis
·         Het schrijven van een persoonlijke speech
·         In overleg met jullie eventueel het benaderen van familie, vrienden of getuigen voor een bijdrage
·         De trouwceremonie zelf
·         Een evaluatie, terugkijkend naar de dag
.         En jullie kunnen mij altijd als vraagbaak gebruiken.
Bij voorkeur zijn jullie op die dag mijn enige bruidspaar.

Voor een ceremonie in het Engels, Frans of Duits – of een combi ervan – reken ik maximaal € 150- extra.

De kosten van een eigen babs komen overigens bovenop de leges die jullie bij de gemeente betalen. En vaak berekent een gemeente ook een bedrag om een trouwambtenaar voor één dag te benoemen. Deze kosten komen voor jullie rekening.

Het is raadzaam om tijdig in jullie gemeente aan te kaarten dat jullie een babs van buiten de gemeente hebben gevraagd om jullie huwelijk te sluiten. Er volgt dan een benoeming voor één dag. 

Trouwen jullie in de gemeente Apeldoorn, dan verloopt het contact via de afdeling burgerzaken. Jullie kunnen dan een voorkeur aangeven. Ongeveer een maand van te voren krijg je te horen welke trouwambtenaar er ingedeeld is voor jullie huwelijk.